Jarac i Jarac - Slaganje horoskopskih znakova

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Jarac i Jarac

Ovakva kombinacija horoskospskih znakova u ljubavi neretko ukazuje na spremnost na dogovore i na postizanje dobre organizovanosti u zajedničkom funkcionisanju. Veza Jarac-Jarac u velikom broju primera započinje nakon dovoljnog međusobnog upoznavanja bitnih osobina jer Jarac obično ne bi da dopusti da se eventualno kaje zbog nekih brzopletih zaključaka i eventualnih većih grešaka u svojoj proceni. Jarac kod sebe i kod drugih uglavnom ume da ceni sposobnosti, veštine i znanja tako da obostrano posedovanje ovakvih kvaliteta može biti veliki plus za dodatno tj još veće međusobno poštovanje i samim tim i za bolju stabilnost ovakve ljubavne veze.

Ovakav ljubavni par može postići bolje jedinstvo ukoliko postoji i slaganje oko bitnih životnih vrednosti, principa, shvatanja tradicionalnih vrednosti itd. Ukoliko, međutim, postoji bitnije neslaganje u shvatanju navedenog, može lakše doći i do bitnijih neslaganja i po drugim pitanjima i do lakšeg javljanja nestabilnosti u ljubavi.

Ljubavna kombinacija Jarac-Jarac može često lakše od brojnih drugih kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi postići čvršće međusobne dogovore i praviti detaljnije zajedničke planove. Ne vole kada im neka druga dešavanja na neki način remete ostvarenje zajedničkih planova i spremni su često da se u takvim situacijama još više potrude i bolje se organizuju kako bi ipak pokušali da na zadovoljavajući način ostvare isplanirano.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Vidi i ostala slaganja znakova: Kombinacije horoskopskih znakova