Strelac i Vodolija (Vodolija i Strelac) - Slaganje horoskopskih znakova

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Strelac i Vodolija

Strelac i Vodolija je vatreno-vazdušna kombinacija koja se u praksi neretko pokazuje nesigurnim ljubavnim spojem. Ljubavna veza između Strelca i Vodolije može biti vrlo turbulentna i ovim horoskopskim znacima je često potrebno više truda, ulaganja i boljeg međusobnog razumevanja kako bi ostvarili skladno slaganje u ljubavi i kako bi održali stabilnost svoje ljubavne veze ili braka.

Kod ove ljubavne kombinacije može biti naglašena opasnost od učestalijeg narušavanja kvaliteta međusobne komunikacije i usled moguće Strelčeve nedovoljne spremnosti da sasluša Vodoliju jer Strelac kao vatreni znak, u komunikaciji a i u nekim svojim postupcima ponekad ume da bude vrlo nestrpljiv, tvrdoglav i impulsivan a, takođe, Strelac u afektu može nekim svojim neodmerenim rečima i da povredi osećanja Vodolije. Do javljanja problema u komunikaciji može lako dolaziti i usled moguće Vodolijine nedovoljne spremnosti da otvoreno i jasno razgovara sa Strelcem o svojim osećanjima u ljubavi.

Vodolija kao vazdušni znak, doduše, uživa u intelektualnim razgovorima sa Strelcem i na tom polju oni se mogu jako lepo uklopiti i složiti ali, kada je reč o emotivnoj strani priče... Strelac kao vatreni znak sav plamti od strasti dok je Vodolija kao vazdušni znak u tom pogledu manje emocionalna i u mnogim situacijama ume i da suzbija svoju strastvenost u ljubavi i da se isključivo vodi svojim razumom.

Vatreni Strelac u ljubavnoj vezi sa Vodolijom može povremeno imati snažniji utisak da ne može ostvariti strastvenu ljubav u onoj meri u kojoj čezne da je ostvari. S druge strane, Vodolija u ljubavnoj vezi sa Strelcem može u mnogim situacijama steći utisak da Strelac nema dovoljno vremena i sluha za njene potrebe u ljubavi. Dakle, Vodolija i Strelac u svojoj ljubavnoj vezi često mogu imati utisak da su jedno drugom tako blizu a tako daleko...

Ljubavna kombinacija Vodolija i Strelac može se češće suočavati i sa problemima u slaganju usled nedovoljne usklađenosti njihovih međusobnih stavova po pitanju načina organizovanja nekih zajedničkih aktivnosti u slobodno vreme iz razloga što i Vodolija i Strelac, svako ponaosob, u ljubavnoj vezi mogu gledati na stvari svako iz svog ugla i vođeni sopstvenim interesima umesto da pronađu svoj zajednički interes i da rade zajedno na ostvarenju nekog zajedničkog plana koji im može omogućiti lepšu budućnost tako da ovom ljubavnom paru ponekad može biti teže da realizuje planove za zajedničku budućnost.

U situacijama kada dođe do javljanja nekih ozbiljnijih problema u njihovom slaganju i Strelac i Vodolija teže prihvataju ulogu inicijatora pozitivnih promena u ljubavnoj vezi ili u braku.

Na celokupno slaganje Strelca i Vodolije u ljubavi u nekim situacijama može vrlo negativno uticati i moguće povremeno međusobno ostavljanje utiska postojanja snažnije ravnodušnosti i zasićenosti na seksualnom planu. U takvim periodima javljanja snažnije disharmonije i emotivnog zahlađenja ljubavnog odnosa kod ovog ljubavnog para se može razviti osećaj većeg razočarenja zbog neispunjenih očekivanja na polju ljubavi.

Međutim, kako bi se dobio kompletan opis slaganja u ljubavi potrebno je rastumačiti i sve ostale aspekte i relevantne pokazatelje u natalnim kartama odnosno ličnim horoskopima Strelca i Vodolije jer slaganje Sunčevih znakova može dati samo osnovni uvid u kompleksno slaganje dve individue u ljubavi.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Vidi i ostala slaganja znakova: Kombinacije horoskopskih znakova