Vodolija i Vodolija - Slaganje horoskopskih znakova

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Vodolija i Vodolija

Dve Vodolije u ljubavnoj vezi nagoveštavaju naglašene mogućnosti za uzbudljiv ljubavni život. Početak ovakve ljubavne veze može biti i veoma neobičan ili originalan, ljubavna veza lako može započeti na nekom neobičnom mestu ili u neobičnoj i nesvakidašnjoj situaciji. Vodolije umeju da ljubavnu vezu povremeno učine veoma originalnom neretko u smislu neobičnije komunikacije ili za njihovu okolinu neočekivanijeg ponašanja. Ova kombinacija horoskopskih znakova donosi snažniji potencijal za unapređenje kvaliteta komunikacije (a dobra komunikacija je jedan od glavnih faktora i preduslova za ostvarenje dobre stabilnosti u ljubavi) tako da ukoliko ljubavni par dovoljno snažno nastoji na unapređenju međusobne komunikacije može ostvariti ovakav potencijal i lakše postići bolji sklad, bolju stabilnost i harmoniju u ljubavi. Dve Vodolije u ljubavnoj vezi se često raduju svojim sličnostima a možda najviše onim svojim sličnostima po kojima se baš one razlikuju od većine tj dve Vodolije mogu često znatno više od drugih kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi biti srećnije zbog svojih osobina i svoje posebnosti.

Vodolije nastoje na odbacivanju onoga što smatraju suvišnim "životnim stegama" pa lakše može doći do neslaganja ukoliko imaju bitno drugačiju percepciju o tome koji su zapravo to ograničavajući faktori koji bi ih na neki način mogli sputavati u ostvarenju životnih ciljeva. U ljubavi se dve Vodolije često mogu truditi da budu vizionari i ponekad su nestrpljivije u nastojanjima da ostvare neke svoje zamisli. Neretko vole da razgovaraju o nekim svojim planovima koji se odnose na dalju budućnost i onda kada je možda i prerano razgovarati o nekim stvarima ili planovima.

Ovaj ljubavni par često može rešavanju nekih životnih problema pristupati na veoma originalne načine, pa i u značajnijoj meri mogu biti neoprezni tako da postoji izraženija opasnost i od pogrešnih odluka i pogrešnih postupaka.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE
Vidi i ostala slaganja znakova: Kombinacije horoskopskih znakova