Jupiter u Vodoliji - savremeni idealista

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Jupiter u Vodoliji Jupiter u Vodoliji u natalnoj karti ukazuje na jedinstvenu i originalnu ličnost koja je neretko širokih shvatanja, kosmopolitskog držanja sa nesvakidašnjim i inventivnim umom i sa dobro razvijenim intelektualnim sposobnostima.

Ovako pozicioniran Jupiter često ukazuje na samosvesnu ličnost altruistične prirode, savremenog razmišljanja koja ne voli da gaji predrasude o drugim ljudima. U međuljudskim odnosima često se pokazuje vrlo tolerantnom osobom.

Prisutna je velika ljubav prema sticanju novih znanja karakterističnih za modernu nauku i za savremene metode prilikom izvođenja zaključaka. Zastarele i tradicionalne pristupe često može smatrati ograničenim i prevaziđenim trudeći se da svojim angažovanjem doprinese širenju progresivnih i savremenih ideja i teorija.

Veliko zadovoljstvo pronalazi u jasnom i otvorenom prezentovanju svojih ličnih stavova i uverenja.

Pristup u komunikaciji i u ponašanju je obično vrlo originalan i zanimljiv a često i vrlo neuobičajen i pun iznenađenja.

Naglašena je vera u ideale koji u mnogim situacijama pokreću i inspirišu ovu osobu tokom života. Ovi životni ideali su zapravo slobodne ideje i savremene misli koje realno egzistiraju tako što se kroz ponašanje osobe otelovljuju u njenim svakodnevnim životnim aktivnostima.

Ova pozicija Jupitera ukazuje na to da ova osoba voli da gradi planove za lepšu budućnost i da je uvek okrenuta ka budućnosti. Prilikom planiranja i organizovanja svojih aktivnosti nastoji da zadrži svoju nezavisnost i slobodu u odlučivanju. Veoma je naglašena optimistična vera u bolje sutra. Takođe, ova ličnost neretko poseduje i sposobnost vršenja pozitivnog uticaja na druge ljude oko sebe a može se pokazati naročito veštom u ohrabrivanju bliskih osoba iz svog okruženja želeći da im na taj način pomogne da pronađu dovoljno snage i volje da uspešnije reše neke svoje probleme.

Prijateljstva može smatrati visokom vrednošću u svom životu tako da tokom života može steći zaista širok krug prijatelja.

Što se tiče posla, ovoj osobi u većoj meri odgovara kolektivni/timski rad. Osećanje sreće kao i ostvarenje veće lične satisfakcije obično dolazi preko bavljenja poslom u nekoj državnoj instituciji.

Jupiter u Vodoliji ukazuje i na prisutno veće interesovanje za učestvovanjem u nekom vidu humanitarnog rada.

Ova osoba je često sposobna da ostavi jako pozitivan utisak na druge ljude oko sebe jer je neretko odlikuje i krasi: ljubaznost, srdačnost, optimističan stav, veselost, društvenost, spremnost na pružanje podrške i pomoći drugima, velikodušnost, sposobnost dobrog razumevanja tuđih problema, prijatna pojava i prijateljska nastrojenost u gotovo svakoj prilici.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE