Sunce trigon Venera - superluminozni sjaj ljubavi

Olivera Petković

Piše: Olivera Petković,
astrolog i osnivač agencije Astrum

Sunce trigon Venera spada u harmoničan tranzit koji neretko ukazuje na to da se u ovom vremenskom intervalu lako može doživeti superluminozni sjaj ljubavi. To zapravo znači da ovo vreme nagoveštava uzbudljive mogućnosti za ozarenost novom ljubavnom nadom i za obasjanost ljubavnom srećom. To je vreme kada možete zablistati punim sjajem na ljubavnom planu. Na scenu tada znatno lakše nastupaju nove ljubavne šanse koje kao da samo čekaju, pritom jako željno iščekuju, da budu ostvarene, zbog prisutne žarke želje da ljubav u tim trenucima bude ostvarena.

Trajanje ovog tranzita, dakle, prevashodno obeležava postojanje naglašenog potencijala za doživljavanje uzbudljivog ljubavnog iskustva prepunog uzbuđenja, nežnosti, strasti i ozarenosti duše neizmernom radošću koja nastaje kao rezultat ispunjenosti duše toplinom ljubavi.

Crvena ruža

Sunce u trigonu sa Venerom neretko donosi rascvetane mogućnosti na polju ljubavi, unoseći u život prožimajući, superluminozni sjaj ljubavi od kojeg individua može osećati kao da je njena ljubav najlepša ruža u cvetnom vrtu, okupana sunčevim zracima od kojih u duši oseća toplinu, radost i ushićenost ljubavnom srećom a sveukupno može osećati kao da njen ljubavni život u tim trenucima prosto blista, cveta i buja.

Za ovaj vremenski interval često može biti karakterističan vrlo sadržajan ljubavni život, ispunjen zanimljivim ljubavnim dešavanjima i uzbudljivim ljubavnim mogućnostima i aktivnostima. Ovo je vreme kada ličnost probuđenim entuzijazmom i obasjana novom ljubavnom nadom "isijava blistavom svetlošću" šireći pozitivne vibracije oko sebe i dovodeći do toga da se stvari na polju ljubavi u njenom životu pokreću i da se dešavaju.

Ljubavni život individue u ovom vremenskom okviru može biti i nalik na pozornicu u kojoj će dešavanja na emotivnom planu biti glasnija, izražajnija, dinamičnija i uzbudljivija, sa puno osmeha, radosti, ushićenosti i sreće ali i sa mnogo više drame.

Takođe, događaji na ljubavnom planu neodoljivo mogu podsećati i na uzbudljivi ljubavni roman baziran na romantičnoj ljubavnoj priči prepunoj uspona i padova, romantike, uzbudljive strepnje, ushićenja, dramatičnih zbivanja, zapleta i raspleta ali sa naglašenim mogućnostima za srećan završetak.

Trigon između Sunca i Venere neretko budi snažniju želju za otvorenijim ispoljavanjem emocija na polju ljubavi kada se iskazivanje emotivnih želja i potreba odvija na energičniji i ekspresivniji način i sa znatno više samopouzdanja što može uticati i vrlo pozitivno na privlačenje sreće u ovom vremenskom okviru.

Tokom trajanja ovog tranzita lako dolazi do rasplamsavanja ljubavnih strasti i do direktnijeg pokazivanja ljubavnih namera, pa ovo vreme važi za povoljan trenutak za započinjanje ljubavne veze ukoliko je ličnost trenutno usamljena na polju ljubavi, dok ukoliko je u ljubavnoj vezi ili u braku, to može biti idealno vreme za organizovanje brojnih zanimljivih i uzbudljivh zajedničkih aktivnosti poput zajedničkih izlazaka, avanturističkih putovanja i sl. što bi neretko moglo umnogome doprineti dodatnom jačanju međusobne bliskosti.

Komunikacija, ljubavne želje i potrebe, ispoljavanje nežnosti i ljubavne strastvenosti se u ovom vremenskom intervalu najčešće odvija na znatno otvoreniji način, dakle, nesputano i slobodnije što drugoj strani šalje jasnu poruku o dobroj raspoloženosti za ljubav. Takođe, do znatno boljeg izražaja može doći i isticanje brojnih vrlina što može uticati jako pozitivno i na to da se individua na polju ljubavi u takvim momentima predstavi u pravom svetlu, da njena ličnost može zablistati punim sjajem.

Osim na povoljnosti na koje ukazuje na polju ljubavi, ovaj harmoničan tranzit često donosi i naglašene mogućnosti za veći priliv novca u smislu ukazivanja uvećanih šansi za novčani dobitak ili za uvećanje zarade/plate. Takođe, usled znatno olakšanog izražavanja osećanja, i umetničkim dušama ovo vreme može predstavljati takoreći idealno vreme za uspešnije ispoljavanje kreativnog dara, dakle, za kreativno izražavanje osećanja, misli i ideja prilikom umetničkog stvaralaštva.

Autorka: Olivera Petković
TVOJA BUDUĆNOST - POGLEDAJ OVDE